Obavijesti

Obavijest o rezultatima natječaja za radno mjesto njegovatelj

Temeljem javnog natječaja objavljenog 02. 08. 2023. godine u Narodnim novinama (NN 90/2023), te na web stranicama i oglasnim pločama HZZ-a i Doma za odrasle osobe Blato za radno mjesto njegovatelj - 1 izvršitelj/ica (m/ž) na neodređeno puno radno vrijeme, ravnateljica Doma za odrasle osobe Blato, Nikolina Maleš, dana 21. 08. 2023. godine donosi

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA

Jakica Pecotić izabrana je temeljem predmetnog natječaja za zapošljavanje na neodređeno puno radno vrijeme na radno mjesto, njegovatelj.
Imenovana ispunjava sve uvjete iz natječaja.

U natječajnom roku pristigle su dvije zamolbe od kojih jedna ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Uvidom u dokumentaciju utvrđeno je da je jedna kandidatkinja dostavila potpunu dokumentaciju dok druga kandidatkinja nije dostavila potpunu dokumentaciju (nedostaje vlastoručno potpisana prijava) te se ne može smatrati kandidatom za predmetni natječaj.

Uvid u natječajnu dokumentaciju može se izvršiti u Uredu Doma za odrasle osobe Blato, u roku od 8 dana od dana objave ove obavijesti, radnim danom u vremenu od 8:00 do 12:00 sati.

Molimo odabranu kandidatkinju da se u roku od 8 dana od dana objave ove obavijesti javi u Dom za odrasle osobe Blato, radi rješavanja potrebne dokumentacije za zasnivanje radnog odnosa.

RAVNATELJICA:
Nikolina Maleš, prof.

Preuzimanje: pdf Obavijest o rezultatima natječaja za radno mjesto njegovatelj


Ispis  
Zatvori