Novosti

Javni Poziv Udomitelji 4 2022

Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodjelu nagrada udomiteljima za uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2023. godini

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Javni poziv za dodjelu nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2023. godini.

Ovogodišnju dodjelu nagrade udomiteljima najavljujemo s osobitim zadovoljstvom s obzirom da se ove godine po prvi puta obilježava i Nacionalni dan udomiteljstva 31. svibnja sukladno Odluci Hrvatskog sabora od 5. travnja 2023.

Obilježavanjem Nacionalnog dana udomiteljstva i dodjelom nagrada udomiteljima želimo još jednom istaknuti važnost udomiteljstva u Hrvatskoj te odati priznanje za više od 2470 udomitelja koji pružaju skrb za više od 5870 korisnika.

Prijavna dokumentacija Inicijative dostavlja se putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 12. svibnja 2023.

Izvor: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike


Ispis  
Zatvori